Ochrana osobných údajov

Základné informácie

Sme spoločnosť Bonky bike s.r.o.,so sídlom Fedinova 900/3, 851 01 Bratislava, IČO: 46 816 607, zapísaná vObchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložkačíslo: 83925/B , a sme správcom vašich osobných údajov.

Pri spracovaní osobných údajov postupuje v súlades nasledujúcimi právnymi predpismi:

  • Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len "Nariadenie")

 

Aké osobné údaje spracovávame?

Spracovávame osobné údaje nevyhnutné pre riadne plnenieobjednávky tovaru alebo služby.

Pokiaľ si u nás objednáte tovar, potrebujeme od vás údaje, ktoré sú vobjednávkovom procese označené ako povinné (ide predovšetkým o vaše meno apriezvisko, doručovaciu adresu). Ďalej pre účely predaja tovaru potrebujemevašu e-mailovú adresu a telefónne číslo, na ktorom vás môžeme informovať ostave objednávky. Pri objednaní tovaru alebo služieb môžete vyplniť ajnepovinné údaje. Nepovinné údaje nám poskytujete dobrovoľne.

Pokiaľ si u nás objednáte slúžbu, čiže servis bicykla, potrebujeme od vás predovšetkým meno a priezvisko,a telefónne číslo.

Pokiaľ sa na nás obrátite telefonicky alebo nám napíšetesprávu za účelom objednávky tovaru alebo služieb, budeme vaše osobné údajeuvedené v tejto komunikácii tiež spracovávať.

Pokiaľ u nás nakupujete tovar na splátky môžeme od vás žiadať poskytnutieďalších osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre uzavretie zmluvy ospotrebiteľskom úvere.


Osobné údaje, ktoré spracovávame automaticky

Pri návšteve našej webovej stránky môžeme o vás zhromažďovať určité informácie, ako sú napr. IP adresa, dátum a čas prístupu na našu webovú stránku. Môžeme taktiež spracovávať informácie o vašom správaní na našich webových stránkach, napr. aký tovar ste si prezerali. Z dôvodu ochrany vášho súkromia nedokážeme tieto informácie priradiť konkrétnemu užívateľovi.

Cookies

Webstránka internetového obchodu používa "cookies". Cookies sú malé súbory, ktoré umožňujú pomocou zariadenia používaného k prehliadaniu siete internet (napr. počítač, smartfón atd.) zapamätať si špecifické informácie, týkajúce sa používaného zariadenia. Informácie uložené v súboroch cookies sa používajú na účely prispôsobenia obsahu a reklám, poskytovania vylepšených funkcií sociálnych médií a analýzu návštevnosti.

Pokiaľ si neželáte, aby sa tieto informácie zaznamenávali stačí používať niektorý z bežných internetových prehliadačov (napr. Internet Explorer, Firefox, Chrome) so zapnutou funkciou anonymného prehliadania, ktorá zabráni ukladaniu údajov o navštívených weboch alebo si môžete v internetovom prehliadači zmeniť nastavenie cookies a úplne ich zakázať. Avšak zmena nastavenia súborov cookies môže obmedziť funkčnosť  webstránky.


Kamerový systém v kamennej predajni

Automaticky spracovávame aj záznamy z kamier na našej kamennej predajni.

Naša kamenná predajňa je monitorovaná kamerovým systémom s online prenosom azáznamom. Kamery máme z dôvodu prevencie a z dôvodu objasňovania možnejnezákonnej činnosti. Prevádzkovateľom kamerového systému sme my, spoločnosťBonky bike s.r.o., IČO 46 816 607.


Prečo a ako dlho spracovávame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracovávame pre nasledovné účely:

  • nákup tovaru a služieb
  • užívateľský účet: založením účtu budete môcť nakupovať rýchlejšie, budete mať aktuálny prehľad o stave vašich objednávok a budete môcť prezerať objednávky, ktoré ste už uskutočnili.
  • emailové zasielanie noviniek: Z odberu týchto oznámení sa viete ľahko odhlásiť, tým že si upravíte nastavenie svojho účtu alebo nás kontaktujete emailom na adresu eshop@bonkybike.sk