Logo
0 ks
za 0 €
Nákupný košík je prázdny
Potrebujete poradiť? Neváhajte nás kontaktovať.
Nakúpte ešte za 100 € a máte dopravu ZADARMO
 
Ochrana osobných údajov

Základné informácie

Sme spoločnosť Bonky bike s.r.o., so sídlom Fedinova 900/3, 851 01 Bratislava, IČO: 46 816 607, zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka číslo: 83925/B  a sme správcom vašich osobných údajov.

Pri spracovaní osobných údajov postupujeme v súlade s nasledujúcimi právnymi predpismi:

  • Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov
  • Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 (ďalej len "Nariadenie")

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom osobných údajov, osobné údaje však môžu spracovávať aj títo spracovatelia:

  • Poskytovateľ služby Eshop-rychlo, prevádzkovanej spoločnosťou Golemos s.r.o., sídlom Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice, ČR

Aké osobné údaje spracovávame?

Spracovávame osobné údaje nevyhnutné pre riadne plnenie objednávky tovaru alebo služby.

Pokiaľ si u nás objednáte tovar, potrebujeme od vás údaje, ktoré sú v objednávkovom procese označené ako povinné (ide predovšetkým o vaše meno a priezvisko, doručovaciu adresu). Ďalej pre účely predaja tovaru potrebujeme vašu e-mailovú adresu a telefónne číslo, na ktorom vás môžeme informovať o stave objednávky. Pri objednaní tovaru alebo služieb môžete vyplniť aj nepovinné údaje. Nepovinné údaje nám poskytujete dobrovoľne.

Pokiaľ si u nás objednáte službu, čiže servis bicykla, potrebujeme od vás predovšetkým meno a priezvisko, a telefónne číslo.

Pokiaľ sa na nás obrátite telefonicky alebo nám napíšete správu za účelom objednávky tovaru alebo služieb, budeme vaše osobné údaje uvedené v tejto komunikácii tiež spracovávať.

Pokiaľ u nás nakupujete tovar na splátky môžeme od vás žiadať poskytnutie ďalších osobných údajov, ktoré sú nevyhnutné pre uzavretie zmluvy o spotrebiteľskom úvere.

 

Osobné údaje, ktoré spracovávame automaticky

Pri návšteve našej webovej stránky môžeme o vás zhromažďovať určité informácie, ako sú napr. IP adresa, dátum a čas prístupu na našu webovú stránku. Môžeme taktiež spracovávať informácie o vašom správaní na našich webových stránkach, napr. aký tovar ste si prezerali. Z dôvodu ochrany vášho súkromia nedokážeme tieto informácie priradiť konkrétnemu užívateľovi.

Cookies

Webstránka internetového obchodu bonkybike.sk používa "cookies".

Cookies sú krátke textové súbory, ktoré webová stránka ukladá v návštevníkovom počítači, a ktoré poskytuje internetový prehliadač zakaždým, keď sa používateľ na stránku vráti. Umožňujú tak napríklad prispôsobiť stránky pre ideálny zákaznícky zážitok, zobraziť určitý obsah šitý práve Vám na mieru, analyzovať návštevnosť webových stránok a pod.

Podrobne informácie o tom, aké cookies používame, ako povoliť / zakázať cookies, kto sú ďalšími spracovateľmi cookies nájdete v sekcii Práca s cookies.

 

Kamerový systém v kamennej predajni

Automaticky spracovávame aj záznamy z kamier na našej kamennej predajni.

Naša kamenná predajňa je monitorovaná kamerovým systémom s online prenosom a záznamom. Kamery máme z dôvodu prevencie a z dôvodu objasňovania možnej nezákonnej činnosti. Prevádzkovateľom kamerového systému sme my, spoločnosť Bonky bike s.r.o., IČO 46 816 607.

 

Prečo a ako dlho spracovávame vaše osobné údaje?

Vaše osobné údaje spracovávame pre nasledovné účely:

    • nákup tovaru a služieb
    • užívateľský účet: založením účtu budete môcť nakupovať rýchlejšie, budete mať aktuálny prehľad o stave vašich objednávok a budete môcť prezerať objednávky, ktoré ste už uskutočnili.
    • emailové zasielanie noviniek: Z odberu týchto oznámení sa viete ľahko odhlásiť, tým že si upravíte nastavenie svojho účtu alebo nás kontaktujete emailom na adresu eshop@bonkybike.sk

Dĺžka spracovania:

    • Vaše údaje budeme spracovávať po celú dobu trvania zmluvného vzťahu medzi nami.
    • Tie osobné údaje, ktoré sú nevyhnutné pre riadne poskytnutie služieb, resp. pre splnenie všetkých našich povinností, či už tieto povinnosti vyplývajú zo zmluvy medzi nami či zo všeobecne záväzných právnych predpisov musíme spracovávať bez ohľadu na Vami udelený súhlas na dobu stanovenú príslušnými právnymi predpismi či v súlade s nimi (napr. u daňových dokladov je touto dobou doba najmenej 10 rokov).
    • Údaje získané prostredníctvom používateľského účtu či iným obdobným spôsobom, spracovávame po dobu využívania našich služieb a ďalej 5 rokov po ich zrušení.
Copyright © 2021 bonkybike.sk